fbpx Skip to main content
Flash Infos, Tendances

MENU SAINT-VALENTIN
Saint Valentine’s Menu

By février 2, 2022No Comments

11, 12, 13 ET 14 FÉVRIER 2022
February 11, 12, 13 & 14, 2022

BRIOUATES DE CRUSTACÉS, RAFRAÎCHIES D’UN COEUR DE SUCRINE À L’ORANGE ET OLIVES DU SOUK
Crustacean briouates, refreshed with a heart of sucrine salad

HOMARD BLEU DE NOS CÔTES POCHÉ, BETTERAVE EN VINAIGRETTE D’AGRUMES
Poached blue lobster from our coasts, beetroot in citrus vinaigrette

TAJINE DE ROUGETS EN CHERMOULA, TOMATE ET COURGETTE DE NOS JARDINS D‘AGAFAY
Red mulets tajine in chermoula , tomato and zucchini from our Agafay’s gardens

SEFFA MEDFOUNA DE VERMICELLE, CAILLE, RAISINS SECS ET AMANDES TORRÉFIÉES DE TAROUDANT
Vermicelli seffa medfouna, quail, raisins and roasted almonds from Taroudant

CHLADA DE FRUITS ROUGES, DÉLICATE GELÉE DE ROSE DE LA VALLÉE DU DADÈS
Red fruits chlada, delicate rose jelly from the Dades valley

9 0 0 M A D PA R P E R S O N N E
(EAU MINÉRALE ET BOISSONS CHAUDES INCLUSES)

MAD 900 per person
(MINERAL WATER & HOT DRINKS INCLUDED)